Month: April 2014 (Page 1 of 2)

Josip Rajaković šampion u Metliki i Krašiću!

Nakon Metlike i treći put za redom Josip Rajaković opet je šampion i u Krašiću, sa Muškatom izbor bobica. Zlatne, srebrne i brončane medalje još su osvojili Mario Tuček, Mario Prstac, Josip Ćuk, Josip Barundić, Alen Pečaver, Ivan Turković i Marin Muić od Braceka. Detaljni rezultati bit će nakon Dana Krašićkog kraja. Ocjenjivanje je bilo u petak u vijećnici u Krašiću, a poslje smo u kleti našeg šampiona bili na domjenku kojeg je pripremao Marin Muić. Predsjednik ocjenjivačkog suda bio je Zdenko Ivanković.

Braceki posjetili podrume za Martinje!

Braceki su za Martinje obišli podrume od svakog i probali vina, te kod svakog pojeli i pjevali. Krenuli smo od Tučeka, pa do Rajakovića, stali smo kod Prstaca pa kod Ćuka di se pekao odojak. Nakon ručka krenuli smo do Pužina, pa kod Šimatića na vikendicu, a kod Ivana Turkovića krstili smo mošt. Putovanje smo završili kod Alena Pečavera na Grandić Bregu. Nakon planiranog puta, krenuli smo u Krnežiće na imendan i krstit mošt, a predvodio nas je Marko Torbar koji je imao obred krštenja. Evo i slika

 

Rezultati sa ocjenjivanja Braceki 2012.

Prošle 2013.godine imali smo treće po redu ocjenjivanje vina. Šampion je drugu godinu za redom Josip Rajaković sa vinom Muškat žuti i Sauvignon, dok je Marin Muić imao najbolje ocjenjenu mješavinu sorata. Dodjela će bit u petom mjesecu ove godine kad će bit i novo ocjenjivanje vina, četvrto po redu!

01 02 03

I drugu godinu prvi u Brezariću!

I drugu godinu za redom Braceki su osvajači malonogometnog turnira u Brezariću. Sljedeće godine lovimo treći uzastopni naslov! BRAVO BRACEKI!

165858_101309520015977_1074776844_n

Vinska Vigred sa našim šampionom!

I druge godine za redom šampion tujih vin u Metliki je naš Josip Rajaković. Slike sa Vigredi 2013. godine

Dodjela priznanja na danima Krašića!

Dodjela i degustacija na Danima Krašićkog kraja održana je na petak. Nastupio je Dražen Zečić, a Braceki su do jutra slavili svoja priznanja. Slike sa dodjele!

Ocjenjivanje vina održano u svibnju!

Treće ocjenjivanje održano je u svibnju 2013. godine! Predano je 48 uzoraka vina, od toga 20 mješavine sorata a ostalo je sortno vino.

IMG_1062

Sadnja vinograda 2013. godine!

Sadnja vinograda 2013. godine kod Josipa Ćuka, Gračac Krči.

Božićna večera kod Frlana!

Braceki su jako dobru 2012. godinu zaključili feštom kod Frlana uz janjetinu, vino i harmoniku!

IMG_1021

Dodjela priznanja 2012. godine

Za drugo ocjenjivanje koje se je održalo u petom mjesecu 2012. godine, dodjela je bila krajem godine! Šampion g.Josip Rajaković sa vinom Muškat žuti (18,93 Zlato), slike u nastavku!

braceki 001

Stranica 1 od 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén